algar waterfalls

Algar Waterfalls

Algar Watervallen op slechts 15 km van Benidorm en 3 km van het centrum van Callosa d'en Sarrià, richting Bolulla, vindt u een natuurgebied met een hoge mate van instandhouding van de ecologische rijkdom en ook toeristische diensten en milieu-educatie. Dit gebied werd uitgeroepen tot een moerasgebied beschermd door de Valenciaanse regering. Het bezoek is een route door een langgerekt circuit van 1,5 km, waar je door het bed van de rivier Algar ("grot" in het Arabisch) kunt lopen, de spectaculaire watervallen en de vele bronnen kunt zien die uit de rots springen, de "tolpaden" (plassen water) waar u verfrissende duik kunt nemen in kristalhelder water, vroeger bekend als "bron van gezondheid", de oude dam, het imposante eeuwenoude kanaal en de sloten die nog steeds in gebruik zijn.

promenades

Magic Robin Hood Park

Ervaar magie en mystieke legendes in het Magic Robin Hood resort, met zijn betoverde landerijen en talloze faciliteiten die worden aangeboden. Gelegen in het charmante stadje Albir, aan de rand van Benidorm, is er een fantastisch zwembad met glijbanen en een splash park voor de kleintjes, en veel entertainment voor het hele gezin om van te genieten. Er is zelfs het kasteel van Richard Lionheart om te verkennen! Slapend in uw eigen houten lodge, wordt u rechtstreeks naar het hart van het Robin Hood-verhaal vervoerd!

Aqualandia

Aqualandia

Met meer dan 20 attracties en gebieden heeft Aqualandia voor elk wat wils. Van de adrenalinepompende "Splash" tot de ontspannende "Amazonas" ...

Bekijk enkele van de meest spannende waterattracties in Europa!

Het is een splashtastische opwinding - wet'n wild, met water sensatie en plezier voor iedereen. Van de spectaculaire oerknal of Kamikaze tot het zachte baden in een lagune, kom en doe mee aan de wet-set!

Terra Natura

Terra Natura

Met haar zoölogische collectie, fantastische shows, landschapsarchitectuur en architectuur is Terra Natura een van de absolute musts voor iedereen die Benidorm en de Costa Blanca bezoekt. Om ten volle te genieten van alle attracties van het park, raden we aan om een volledige dag vrij te houden voor uw bezoek.

Terra Natura is een wildpark van de nieuwe generatie waar u de "Zooimmersion" -ervaring kunt ontdekken - een nieuw concept in habitatontwerp waarmee u in contact kunt komen met de dieren alsof er geen barrières tussen u zijn - althans, geen zichtbare degenen! De 320.000 vierkante meter van het park van Benidorm zijn verdeeld in vier themagebieden: Pangaea, de toegang tot het park, Amerika, Europa en Azië.

Mundomar

Mundomar

Mundomar is een zeedierenpark in Benidorm, aan de Costa Blanca, Spanje. Het is verbonden met het waterpark Aqualandia, dat er direct naast ligt, en deelt dezelfde parkeerplaats. Er is een weergavegebied op de top van Mundomar naast het Dolfinarium, dat een zicht biedt op de meerderheid van Aqualandia.

Bij Mundomar zijn veel verschillende soorten te zien, waaronder dolfijnen, zeeleeuwen, pinguïns, stokstaartjes en nog veel meer zee- en landdieren.

Er zijn verschillende keren per dag dolfijnen-, zeeleeuw- en papegaaienstanden op het park, waar bezoekers getrainde handlers kunnen zien die met de dieren in contact komen en spectaculaire shows kunnen geven.

Terra Mitica

Terra Mitica

Het park is verdeeld in 5 themazones: Egypte, Griekenland, Rome, Iberia en de eilanden (van de Middellandse Zee). Ontdek oude mediterrane beschavingen in Terra Mitica, Benidorm, waar ons park je rechtstreeks naar de geschiedenis van Griekenland, Egypte en Rome zal brengen. Terra Mitica laat je genieten van de mooiste zomerdagen, met shows en attracties om je te prikkelen en te fascineren, terwijl je je adrenaline naar nieuwe limieten brengt.

Ben je klaar om de droom te leven?

Terug